Քեթրինգ եւ սեղանի ձեւավորում

Ուսման տևողությունը` 3 ամիս, 36 հանդիպում, 2 ժամ:

Դուք կիմանաք ամեն ինչ փակ և բաց տարածքներում հյուրասիրությունը ճիշտ կազմակերպելու մասին՝ ուսուցանելով ֆուրշետ, սպասքադրում, սննդի հիգիենա, քեթրինգի տեսակներ և այլ ուղղություններ:

Ծրագրի համառոտ նկարագրություն
  • Էթիկետի հիմունքներ և հիգիենա:

  • Սպասքադրում և ընդհանուր տեղեկություն սնվելու և սննդի մասին:

  • Անձեռոցիկի ձևավորում:

  • Աղցանների պատրստում և ձևավորում:

  • Փքաբլիթներ ( մրգային, բանջարեղենային մսային և այլն):

  • Ռուլետներ (հավի, խոզի, հորթի):

  • Մրգերի և բանջարեղենների ձևավորում:

  • Մսի, պանրի տեսականու ձևավորում: Ձիթապտղի ձևավորում:

  • Աղանդների (մուս, ժելե, շոկմանժե) պատրաստում և ձևավորում:

  • Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների պատրստում և մատուցում:

  • Ֆուրշետ՝ կանապեների պատրաստում (հաց, բանջարեղեն, միրգ, միս, ձուկ):

  • Կարվինգ (փորագրություն մրգերով և բանջարեղեններով):

Աստղիկ Գևորգյան
 
Մեր մասին Պատմական ակնարկ Աշխատանքներ Ֆոտոալբոմ Կոնտակտներ
© Copyright 2008 Yerevan Manana Training Center
Designed & Developed by angystudio