Հրուշակագործություն

Ուսման տևողությունը` 3 ամիս, 36 հանդիպում, 2 ժամ:

Դուք կիմանաք տարբեր խմորներ, կրեմներ պատրաստելու տեխնոլոգիաները և սվիտարտի հիմունքները:

Ծրագրի համառոտ նկարագրություն
  • Շերտավոր խմորեղենների պատրաստման եղանակները:

  • Փխրուն խմորների պատրաստման եղանակները:

  • Մեղրային խմորների պատրաստման եղանակները:

  • Արևելյան խմորների պատրաստման եղանակները:

  • Շոկոլադային խմորների պատրաստման եղանակները:

  • Խմորեղենի ձևավորման ընդհանուր կանոններ:

  • Կրեմների, բեզեների, սուֆլեների տեսակները և պատրստման եղանակները:

  • Խմորեղենի պատրաստում՝ հայկական, եվրոպական, արևելյան:

Հայարփի Բաբայան
 
Մեր մասին Պատմական ակնարկ Աշխատանքներ Ֆոտոալբոմ Կոնտակտներ
© Copyright 2008 Yerevan Manana Training Center
Designed & Developed by angystudio