Խոհարարություն

Ուսման տևողությունը` 4 ամիս, 48 հանդիպում, 2 ժամ:

Դուք կիմանաք, թե ինչպես համեմել մթերքները, պատրատել տարբեր աղցաններ և օշարակներ, որոնք են հայկական, եվրոպական և արևելյան խոհանոցի յուրահատկությունները, կունենաք համալիր գիտելիքներ խոհանոցային պարագաների խնամքի, հիգիենայի, էթիկետի հիմունքների վերաբերյալ:

Ծրագրի համառոտ նկարագրություն
  • Էթիկետի հիմունքներ, հիգիենա:

  • Ազգային խոհանոցի առանձնահատկությունները:

  • Խոհանոցային պարագաների խնամք:

  • Մթերային վարաքների անվտանգություն:

  • Մթերքների մշակման գործիքները և սարքավորումները:

  • Մթերքների համեմելու (բաստուրմայացնել) կարգն ու նպատակը:

  • Սոուսներ: Աղցաններ:

  • Հայկական ավանդական ճաշատեսակներ:

  • Արևելյան խոհանոց: Եվրոպական խոհանոց:

Աստղիկ Գևորգյան
 
Մեր մասին Պատմական ակնարկ Աշխատանքներ Ֆոտոալբոմ Կոնտակտներ
© Copyright 2008 Yerevan Manana Training Center
Designed & Developed by angystudio